Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ

8:15-9:00
9:05-9:50
10:00-10:45
10:55-11:40
11:50-12:35
12:40-13:25
13:30-14:10

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ώρες γονέων:

ενημερωθείτε για τις ώρες γονέων που έχουν ορίσει οι καθηγητές του σχολείου μας και προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.

Κλικ στην εικόνα

 Σχ. Έτος 2019-2020

 oresg

 

 

Η προσφορά που επιλέχθηκε ομόφωνα από την επιτροπή ανοίγματος προσφορών είναι του πρακτορείου VERGIDIS για το ξενοδοχείο ILISSOS ως η συμφερότερη. Όπως μας διευκρινίστηκε στις τιμές της προσφοράς περιλαμβανόταν και ο φόρος δωματίων. Ενώ αρχικά η επιτροπή εξέφρασε την άποψη να επιλεχθεί το ξενοδοχείο TITANIA του πρακτορείου CONNECTION TRAVEL, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όπως και για πολλά από τα περίπου 20 ξενοδοχεία που μας πρότειναν. Σε ερώτησή μας ποια είναι τα διαθέσιμα ξενοδοχεία μας απάντησαν θετικά για τα καταλύματα που έχουμε κυκλώσει, τα οποία όμως η επιτροπή, μετά από έρευνα στο διαδίκτυο, απέρριψε λόγω της τιμής ή/και της τοποθεσίας τους ή/και λόγω των κριτηρίων κατάταξής τους.

Δείτε τις προσφορές

Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας

Camera Zizanio

Το κινηματογραφικό εργαστήρι του σχολείου συμμετέχει στην 19η διοργάνωση της Camera Zizanio που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο της Ηλείας παράλληλα με το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 7 Δεκεμβρίου 2019. Η ταινία μας, με τίτλο "Υιοθεσία" έχει επιλεγεί να προβληθεί στο φεστιβάλ την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

Παρακάτω θα βρείτε τον κατάλογο της camera zizanio

camerazizanio catalogue 2019-1

Και η αφίσα της ταινίας μας

poster

 

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι ώρες ενημέρωσης των γονέων έχουν αλλάξει μετά από τοποθέτηση στο σχολείο μας δύο εκπαιδευτικών, μίας φιλολόγου και μιας φιλολόγου αγγλικής γλώσσας. Επειδή οι δύο καθηγήτριες μετακινούνται και σε άλλα σχολεία της πόλης -περισσότερα από ένα- έγινε τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου και συνακόλουθη αλλαγή στις ώρες γονέων. Οι αλλαγές έχουν αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλεισθε να ενημερωθείτε ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία σας.

Παρακαλούνται οι γονείς της Γ' Γυμνασίου για τους οποίους δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθουν στην ενημέρωση για την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, να επισκεφθούν το σχολείο ή, αν αυτό δεν είναι δυνατό,να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το σχολείο ώστε να πληροφορηθούν σχετικά με την πραγματοποίηση της επίσκεψης.

Γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ) Ροδόπης διοργανώνει ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων παιδιών σχολικής ηλικίας, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Ο Α΄ κύκλος συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων περιλαμβάνει πέντε (5) εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις στο χώρο της υπηρεσίας του ΚΕΣΥ Ροδόπης  Μάρκου Μπότσαρη 1 Κομοτηνή, με έναρξη στις 13-11-2019.

 Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι :

 Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών

  1. Οι οικογενειακές σχέσεις
  2. Δεξιότητες μελέτης

 Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο:2531081288

Άλσος Νυμφαίας

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, οι περιβαλλoντικές ομάδες του σχολείου μας «Διασκεδάζοντας στο βουνό» και «Βουνό και υγεία» με 41 μαθητές πραγματοποιήσαμε την πρώτη απόδραση στο κοντινό άλσος της Νυμφαίας. Η υπεύθυνη των ομάδων μας ήταν η κα Ματίνα Ψάλτου μαζί με τον κ. Σαραντάκο από τον ορειβατικό σύλλογο και την κα Μυλωνοπούλου. Περάσαμε σχετικά ωραία στον περίπατο στο βουνό. Κατά την διάρκεια της ανάβασης στο βουνό συναντήσαμε πολλά είδη φυτών, όπως η σπαραγγιά, το άγριο κυκλάμινο και ανεβαίναμε ανάμεσα από τις βελανιδιές. Επίσης συναντήσαμε μια χελώνα! Όταν φτάσαμε στα ερείπια του βυζαντινού φρουρίου καθήσαμε να ξεκουραστούμε και να φάμε. Κατά την διάρκεια της κατάβασης κατεβαίναμε από το άγνωστο, απ όπου δεν είχε καθόλου μονοπάτι! Κάποια παιδιά άρχισαν να φωνάζουν, επειδή γλιστρούσαν και έπεφταν, αλλά περάσαμε όμορφα χωρίς τραυματισμούς! Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία και πιστεύουμε πως όλοι πέρασαν υπέροχα!

                                                    Βαλαβάνης Γιώργος

                                                                                              Β1

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Σελίδα 1 από 2

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Ενημερωθείτε για την λειτουργία του σχολείου μας διαβάζοντας τις απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου:
https://www.facebook.com/1gymkomotparents

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ-95.8 FM

Η Ραδιοφωνική μας Ομάδα
στους 95.8 FM

Ακούστε την Ραδιοφωνική μας Ομάδα στους 95.8 στα FM.

soccer

Αθλητική Εκπομπή.
Κάθε Παρασκευή 20:00-21:00

radio Κοντά στους Νέους.
Κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

Νεανική Επιχειρηματικότητα

        
Εκπαιδευτικά προγράμματα 
νεανικής επιχειρηματικότητας 
στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

logoypepth

logosch

logodigitalschool

logoe-yliko2

BLOG ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ομάδα Ρομποτικής

logoroboΕνημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας και παρακολουθήστε την εργασία των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτή.

Blog:
http://1gymkomotrobotics.wordpress.com/ 

Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/robotrainers

 

  

gymbanner

 oldnetΟ παλιός δικτυακός μας τόπος ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ