Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ

8:20-9:05
9:10-9:55
10:05-10:50
11:00-11:40
11:55-12:35
12:45-13:25
13:30-14:10

 

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

 Σχ. Έτος 2015-16

 pro

Γονείς,

ενημερωθείτε για τις ώρες γονέων που έχουν ορίσει οι καθηγητές του σχολείου μας και προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.

 

Σχόλια Επισκεπτών

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 15:12

Οι μαθητές μας ζωγραφίζουν για την

ΕΙΡΗΝΗ

 

paris

 

Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 23:57
 
Γιορτή για την επέτειο του
 
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
 
Σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της παλαιάς νομικής η εκδήλωση μνήμης του σχολείου μας για τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Με την καθοδήγηση των φιλολόγων τους, κας Ν. Τριανταφυλλίδου και κας Χ. Γκουμπίλη, οι μαθητές παρουσίασαν τα γεγονότα μέσα από κείμενα και ποιήματα.

Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2015 16:39

«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

     Με πολύ χαρά, η υπεύθυνη καθηγήτρια, κα Μ. Ψάλτου, μας ανακοίνωσε πως η πρώτη εξόρμηση της Περιβαλλοντικής ομάδας «Διασκεδάζοντας στο βουνό και περιδιαβαίνοντας σε Βυζαντινά απομεινάρια», για το σχολικό έτος 2015-2016 θα πραγματοποιούνταν το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015.

Όλα τα μέλη ανυπομονούσαμε για τον περίπατο αυτό. Το Σάββατο λοιπόν συγκεντρωθήκαμε στο σχολείο, στις 14.00μ.μ. για να αναχωρήσουμε. Μετά από 25 λεπτά περίπου στο λεωφορείο, φτάσαμε έξω από το χωριό της Νυμφαίας, από όπου θα ξεκινούσαμε την πορεία μας. Η μέρα ήταν ηλιόλουστη, μα κρύα και με πολύ αέρα. Το οξυγόνο και ο καθαρός αέρας που χτυπούσε με δύναμη στα πρόσωπά μας, το πανέμορφο τοπίο, τα γέλια και οι χαρούμενες φωνές μας, έδιναν περισσότερο “χρώμα” στον περίπατο αυτό. Η πορεία που κάναμε δεν ήταν τόσο κουραστική, όσο άλλες. Προχωρήσαμε προς τις κατοικίες των κτηνοτρόφων, όπου εκεί ζούσαν γραφικοί άνθρωποι με τους στάβλους των ζώων τους. Σταματήσαμε και σε μια πλατειούλα, ώστε να ξεκουραστούμε για να έχουμε περισσότερη ενέργεια στον γυρισμό. Φάγαμε και τα καρύδια που είχαμε μαζέψει προηγούμενως και επίσης γευτήκαμε τα βατόμουρα που βρήκαμε σε μια βατομουριά.

     Τελικά φτάσαμε εκεί από όπου μας είχε αφήσει το λεωφορείο, όπου και μας περίμενε. Όλοι ήμασταν κουρασμένοι, άλλος πολύ και άλλος λίγο, μα πιστεύω πως όλοι ευχαριστηθήκαμε την εκδρομή. Τέλος, μπορώ να πω πως ο πρώτος μας περίπατος ήταν πολύ ωραίος και η δράση της ομάδας μας ξεκίνησε υπέροχα!

                                                                                                      Αναστασία Φυτιλά

                                                                                                            Β6

dsc03947 imgp4900

dsc04034

Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015 21:47

 

 
Τετάρτη, 28 Οκτώβριος 2015 21:23

Γιορτή για την επέτειο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 1940

    Αφιερωμένη στον τόπο μας ήταν η φετινή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. Το υλικό που παρουσιάστηκε σε μεγάλο βαθμό, ήταν προϊόν της ομάδας Τοπικής ιστορίας, η οποία συγκροτήθηκε πέρσι στο σχολείο μας και εμψυχώθηκε από την κ. Μπούζγα και την κ. Μαργαρίτου. Η ομάδα εστίασε το ενδιαφέρον της στη συμμετοχή των Ροδοπιτών στον πόλεμο καθώς και στην περίοδο της Βουλγαρικής κατοχής που ακολούθησε. Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, εκ των οποίων πολλοί μαθητές πλέον της Α’ Λυκείου (Ντάλα Μελίτα , Καμηνά Χριστίνα , Βασιλειάδου Όλγα , Καλλιγάς Νίκος , Δημητριάδης Ζαχαρίας , Δήμητρα Τσώνη, Γιώργος Αντωνιάδης , Αναγνωστοπούλου Άννα Μαρία, Κατσικιά Αναστασία , Μαντά Κική , Φιλίππου Άννα ) πρόθυμα παρουσίασαν τη δουλειά τους. Εκτός από τα κείμενα που σχετίζονταν με την περίοδο, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η προβολή σύντομου ιστορικού ντοκιμαντέρ με θέμα τη Βουλγαρική κατοχή στο νομό Ροδόπης, το οποίο περιείχε προφορικές αφηγήσεις ηλικιωμένων με τις εμπειρίες τους από την εποχή. Την γιορτή - παρουσίαση του προγράμματος παρακολούθησε ο σχολικός σύμβουλος φιλολόγων κ. Βλάχος Δημήτρης, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κυρία Σχοινά, ο υπεύθυνος των Γενικών Αρχείων του κράτους στην Κομοτηνή κος Κροκίδας, ο σύλλογος καθηγητών και οι μαθητές . Οι υπεύθυνοι της της γιορτής εισέπραξαν θερμά συγχαρητήρια από τους θεατές τόσο για το περιεχόμενο όσο και για την πρωτοτυπία της παρουσίασης..

 

s1150004

 

s1150021

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Ενημερωθείτε για την λειτουργία του σχολείου μας διαβάζοντας τις απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου:
https://www.facebook.com/1gymkomotparents

BLOG ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ομάδα Ρομποτικής

logoroboΕνημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας και παρακολουθήστε την εργασία των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτή.

Blog:
http://1gymkomotrobotics.wordpress.com/ 

Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/robotrainers

 

  

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!!!

Διαγωνισμός FirstLegoLeague

fllgrlogo

Η ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας (με την πολύτιμη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων) συμμετέχει για 2η χρονιά στον διαγωνισμό FirstLegoLeague. Για πληροφορίες επισκεφτείτε:

http://firstlegoleague.gr και 1gymkomotrobotics.wordpress.com.

core values

  

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ-95.8 FM

Η Ραδιοφωνική μας Ομάδα
στους 95.8 FM

Ακούστε την Ραδιοφωνική μας Ομάδα στους 95.8 στα FM.

soccer

Αθλητική Εκπομπή.
Κάθε Δευτέρα 20:00-21:00

radio Κοντά στους Νέους.
Κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

logoypepth

logosch

logodigitalschool

logoe-yliko2

Κυριακή
29
Νοεμβρίου
2015
Ανατ.: 05.52
Δύση: 18.39
Σελήνη
18 ημερών
Παραμόνου και Φιλουμένου μαρτύρων, Ουρβανού Μακεδονίας
1826
Μετά από μάχη κατά των ανδρών του Κιουταχή, Ο Φαβιέρος εφοδιάζει με πυρίτιδα τους υπερασπιστές της Ακροπόλεως των Αθηνών.
1851
Πεθαίνει στην Αθήνα ο Εμμανουήλ Ξάνθος από την Πάτμο, ένας εκ των τριών ιδρυτών της Φιλικής Εταιρείας.

gymbanner

 oldnetΟ παλιός δικτυακός μας τόπος ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ