Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ

8:15-9:00
9:05-9:50
10:00-10:45
10:55-11:40
11:50-12:35
12:40-13:25
13:30-14:10
   
   ΩΡΑΡΙΟ
Από 11/3/2020
  09:00-13:00

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ώρες γονέων:

ενημερωθείτε για τις ώρες γονέων που έχουν ορίσει οι καθηγητές του σχολείου μας και προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.

Κλικ στην εικόνα

 Σχ. Έτος 2019-2020

 oresg

 

 

Αναρτήθηκαν σήμερα στο σχολείο τα αποτελέσματα φοίτησης (μαθητές που δεν προβιβάζονται λόγω απουσιών). Για να δείτε τα αποτελέσματα, θα πρέπει να γνωρίζετε τον Αριθμό Μητρώου Μαθητή, που υπάρχει στον έλεγχο προόδου. Με τον ίδιο τρόπο θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα προαγωγής και απόλυσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλείστε να αποστέλλετε τα αιτήματά σας συμπληρώνοντας μια αίτηση, όπως η επισυναπτόμενη -ακόμα και αν δεν μπορείτε να την τυπώσετε και να την υπογράψετε-, διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν. Υπενθυμίζεται ότι είναι πολύ σημαντικό στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τμήμα του/της μαθητή/τριας

Αίτηση

"Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό"

Το σχολείο μας είναι ο νικητής του διαγωνισμού "Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό".

Ο διαγωνισμός είναι πρωτοβουλία του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και του British Council. Έχει στόχο να αναδείξει τα ιδανικά και τις αξίες του Ολυμπισμού και της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, και πώς αυτές βοηθούν στην επίλυση διαφορών και γενικότερα στην ανάπτυξη μιας φιλειρηνικής κουλτούρας. Τη φετινή χρονιά δόθηκε έμφαση στο φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού (cyberbullying). Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 299 ομάδες που αποτελούνταν από 1.138 μαθητές της πέμπτης και έκτης Δημοτικού και των τριών τάξεων του Γυμνασίου, με την υποστήριξη 153 εκπαιδευτικών από 116 σχολεία σε 40 διαφορετικές πόλεις και περιοχές της Ελλάδας. Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε χθες, 28/5/2020 διαδικτυακά, παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κας Νίκης Κεραμέως με κεντρική παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παραβρέθηκαν οι: Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων,Γεώργιος Παπανδρέου,Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Διεθνούς Εκεχειρίας, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Διεθνούς Εκεχειρίας, Αναστασία Ανδρίτσου, Διευθύντρια του British Council, ByungmooTheophilosShin, Πρόεδρος της Samsung και όλα τα σχολεία που προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την τανία μας με τίτλο Backspace που κέρδισε το πρώτο βραβείο

Το σχολείο μας κέρδισε τεχνολογικό εξοπλισμό αξίας 5000€ από την Samsung και κάθε μέλος της ομάδας ένα tablet Samsung.

Οι μαθητές που συνεργάστηκαν είναι:

Αγιάζη Σοφία

Αντωνιάδου Δήμητρα

Κατρανζτή Μπατού

Πεχλιβανίδου Κορνηλία

Χατζή Αμέτ Αϊσενούρ

υπεύθυνη καθηγήτρια: Πίτατζη Ειρήνη

Δείτε το έγγραφο με τις

Οδηγίες σύνδεσης μαθητών στην πλατφόρμα Webex_Cisco

και ένα βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει

Σελίδα 2 από 3

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης του σχολείου αντιστοιχεί σε περισσότερες από μία εσωτερικές τηλεφωνικές γραμμές και σε περίπτωση που καλείτε και η γραμμή είναι απασχολημένη αυτό δεν ακούγεται σε εσάς. Ακούγεται σαν κανονική κλήση. Οπότε μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά ή να επικοινωνήσετε με email. Επειπλέον σας ενημερώνουμε ότι το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί σε ανοιχτή ακρόαση λόγω κορονοϊού.

Ευχαριστούμε

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου:
https://www.facebook.com/1gymkomotparents

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ-95.8 FM

Η Ραδιοφωνική μας Ομάδα
στους 95.8 FM

Ακούστε την Ραδιοφωνική μας Ομάδα στους 95.8 στα FM.

soccer

Αθλητική Εκπομπή.
Κάθε Παρασκευή 20:00-21:00

radio Κοντά στους Νέους.
Κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

Νεανική Επιχειρηματικότητα

        
Εκπαιδευτικά προγράμματα 
νεανικής επιχειρηματικότητας 
στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

logoypepth

logosch

logodigitalschool

logoe-yliko2

BLOG ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ομάδα Ρομποτικής

logoroboΕνημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας και παρακολουθήστε την εργασία των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτή.

Blog:
http://1gymkomotrobotics.wordpress.com/ 

Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/robotrainers

 

  

gymbanner

 oldnetΟ παλιός δικτυακός μας τόπος ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ