Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ

8:15-9:00
9:05-9:50
10:00-10:45
10:55-11:40
11:50-12:35
12:40-13:25
13:30-14:10

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ώρες γονέων:

ενημερωθείτε για τις ώρες γονέων που έχουν ορίσει οι καθηγητές του σχολείου μας και προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.

Κλικ στην εικόνα

 Σχ. Έτος 2019-2020

 oresg

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι ώρες ενημέρωσης των γονέων έχουν αλλάξει μετά από τοποθέτηση στο σχολείο μας δύο εκπαιδευτικών, μίας φιλολόγου και μιας φιλολόγου αγγλικής γλώσσας. Επειδή οι δύο καθηγήτριες μετακινούνται και σε άλλα σχολεία της πόλης -περισσότερα από ένα- έγινε τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου και συνακόλουθη αλλαγή στις ώρες γονέων. Οι αλλαγές έχουν αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλεισθε να ενημερωθείτε ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία σας.

Παρακαλούνται οι γονείς της Γ' Γυμνασίου για τους οποίους δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθουν στην ενημέρωση για την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, να επισκεφθούν το σχολείο ή, αν αυτό δεν είναι δυνατό,να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το σχολείο ώστε να πληροφορηθούν σχετικά με την πραγματοποίηση της επίσκεψης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ) Ροδόπης διοργανώνει ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων παιδιών σχολικής ηλικίας, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Ο Α΄ κύκλος συμβουλευτικής υποστήριξης γονέων περιλαμβάνει πέντε (5) εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις στο χώρο της υπηρεσίας του ΚΕΣΥ Ροδόπης  Μάρκου Μπότσαρη 1 Κομοτηνή, με έναρξη στις 13-11-2019.

 Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι :

 Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών

  1. Οι οικογενειακές σχέσεις
  2. Δεξιότητες μελέτης

 Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο:2531081288

Λόγω του αυξημένου κόστους το σχολείο δεν θα συμμετάσχει ως ομάδα στον διαγωνισμό Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη. Δίνεται όμως η δυνατότητα, από τους διοργανωτές του διαγωνισμού, ατομικής συμμετοχής των μαθητών που επιθυμούν να λάβουν μέρος με την έγκριση και τη συνοδεία των γονέων τους. Η ατομική αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη εδώ Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό υπάρχουν εδώ Το έγγραφο με την έγκριση του διαγωνισμού από το Υπουργίο Παιδείας είναι διαθέσιμο εδώ Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα συνοδείας από καθηγητή στην ατομική συμμετοχή διότι, όπως ενημερωθήκαμε, συνοδοί νοούνται μόνο οι γονείς/κηδεμόνες. Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η Κυριακή, 27/10/2019. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο.

Σελίδα 2 από 2

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Ενημερωθείτε για την λειτουργία του σχολείου μας διαβάζοντας τις απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου:
https://www.facebook.com/1gymkomotparents

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ-95.8 FM

Η Ραδιοφωνική μας Ομάδα
στους 95.8 FM

Ακούστε την Ραδιοφωνική μας Ομάδα στους 95.8 στα FM.

soccer

Αθλητική Εκπομπή.
Κάθε Παρασκευή 20:00-21:00

radio Κοντά στους Νέους.
Κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

Νεανική Επιχειρηματικότητα

        
Εκπαιδευτικά προγράμματα 
νεανικής επιχειρηματικότητας 
στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

logoypepth

logosch

logodigitalschool

logoe-yliko2

BLOG ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ομάδα Ρομποτικής

logoroboΕνημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας και παρακολουθήστε την εργασία των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτή.

Blog:
http://1gymkomotrobotics.wordpress.com/ 

Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/robotrainers

 

  

gymbanner

 oldnetΟ παλιός δικτυακός μας τόπος ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ