ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς Η ομάδα Τοπικής Ιστορίας του 1ου  Γυμνασίου Κομοτηνής θα συμμετάσχει στο Πανελλαδικό Μαθητικό Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας  με θεματικό άξονα:  «Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου», το… Διαβάστε περισσότερα »

Μπάσκετ-Πρώτη θέση για το 1ο Γυμνάσιο

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής οι αγώνες καλαθοσφαίρισης γυμνασίων Ν.Ροδόπης, με την ομάδα του σχολείου μας να κατακτά την 1η Θέση!!! Πολλά… Διαβάστε περισσότερα »

Δείξε μας την καρδιά σου

Σήμερα ημέρα Παρασκευή 12/4/2024 ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα “Δείξε μας την καρδιά σου” που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του συνεδρίου Καρδιαγγειακής Ιατρικής.  Ο διαγωνισμός είχε ιδιαίτερη ανταπόκριση… Διαβάστε περισσότερα »

Στηρίζουμε την προσπάθεια των μαθητών του σχολείου μας!!!

Δράση Followgreen του Δήμου Κομοτηνής Η εικαστική δράση στα σχολεία του Δήμου Κομοτηνής είναι ενεργή στην πλατφόρμα και μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ. Τα εγγεγραμμένα μέλη της πλατφόρμας μπορούν να… Διαβάστε περισσότερα »

Υποβολή αιτήσεων για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία για το 2024-25

Λήψη αρχείου

21η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Η 21η Μαρτίου, η πρώτη μέρα της Άνοιξης, όπου το φως κερδίζει το σκοτάδι και η αισιοδοξία αφήνει πίσω της το πένθος, είναι η Παγκόσμια ημέρα της Ποίησης. Η ιστορία… Διαβάστε περισσότερα »

Σχολική γιορτή 25ης Μαρτίου

Στις 22 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΔΠΘ η σχολική γιορτή του σχολείου μας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Υπό την καθοδήγηση των φιλολόγων κ…. Διαβάστε περισσότερα »