Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ

8:15-9:00
9:05-9:50
10:00-10:45
10:55-11:40
11:50-12:35
12:40-13:25
13:30-14:10

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ώρες γονέων:

ενημερωθείτε για τις ώρες γονέων που έχουν ορίσει οι καθηγητές του σχολείου μας και προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.

Κλικ στην εικόνα

 Σχ. Έτος 2019-2020

 oresg

 

 

Κινηματογραφικό εργαστήρι

Adoption

Η ομάδα "κινηματογραφικό εργαστήρι" του 1ου γυμνασίου Κομοτηνής παρουσιάζει την ταινία με τίτλο "Υιοθεσία". Η ταινία προβλήθηκε στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Camera Zizanio που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο της Ηλείας παράλληλα με το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Περίληψη: Η Ειρήνη έχει αποκτήσει μία καινούρια φίλη, τη Δήμητρα. Βγαίνουν βόλτα μαζί, τρέχουν και παίζουν, φροντίζει η μία την άλλη. Τα πράγματα όμως αλλάζουν όσο κυλάνε οι μέρες και τότε η Ειρήνη αποφασίζει ν αφήσει την Δήμητρα....

Για την δημιουργία της ταινίας συνεργάστηκαν: Αντωνιάδου Δήμητρα Κεραμάρη Ειρήνη Αγιάζη Σοφία Βασιλείου Βαγγέλης Δελλής Τριαντάφυλλος Ζωγραφόπουλος Μάριος Κατραντζή Μπατού Κοκκίνη Κατερίνα Κουτσουμανής Γιάννης Κωνσταντινίδου Αργυρώ Μπαρμπούνη Θεοδώρα Πεχλιβανίδου Κορνηλία Σεϊτάι Διονύσης Τουφεξής Άγγελος Χατζή Αμέτ Αϊσενούρ υπεύθυνοι καθηγητές: Λεμονίδης Νεοκλής Πίτατζη Ειρήνη ακούστηκαν τα τραγούδια: Life is wonderful Jason Mraz Το βαλς των χαμένων ονείρων Μάνος Χατζιδάκις

Σημείωση: Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

 

Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας

Camera Zizanio

Το κινηματογραφικό εργαστήρι του σχολείου συμμετέχει στην 19η διοργάνωση της Camera Zizanio που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο της Ηλείας παράλληλα με το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 7 Δεκεμβρίου 2019. Η ταινία μας, με τίτλο "Υιοθεσία" έχει επιλεγεί να προβληθεί στο φεστιβάλ την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

Παρακάτω θα βρείτε τον κατάλογο της camera zizanio

camerazizanio catalogue 2019-1

Και η αφίσα της ταινίας μας

poster

 

 

 

 

Λέμε "ΟΧΙ" στο κάπνισμα

Όλοι μαζί από το 1ο γυμνάσιο Κομοτηνής, στέλνουμε ένα μήνυμα για ποιοτικό τρόπο ζωής χωρίς τσιγάρο.

Λέμε "ΟΧΙ" στο κάπνισμα και λέμε "ΑΛΛΑΓΗ" σε όσους καπνίζουν.

Αγαπάμε τη ζωή και νοιαζόμαστε για τον εαυτό μας και για τους άλλους.

Δείτε το σποτ της κινηματογραφικής ομάδας που κέρδισε το 1ο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους "No smoking story" που διοργάνωσε η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και την συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

Παρακολουθήστε την τελετή βράβευσης που έγινε την Κυριακή 20 Μαϊου 2018 στο ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ στην Αθήνα

 

 

Για τη δημιουργία του βίντεο συνεργάστηκαν οι μαθητές της κινηματογραφικής ομάδας του σχολείου παραθέτοντας τις ιδέες και τις σκέψεις τους και φυσικά όλοι οι μαθητές του γυμνασίου. Όλα τα παιδιά είχαν όμορφες και πρωτότυπες ιδέες. Ο καθένας έβαλε το λιαθαράκι του για να γίνει αυτή η ταινία. Η δουλειά ήταν συλλογική και αυτή είναι η δύναμη σε μια ομάδα. Δουλεύουμε μαζί, ακούμε και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο. Λύνουμε ευκολότερα τα προβλήματα που προκύπτουν, χαιρόμαστε τη διαδρομή και τις διακρίσεις, αν προκύψουν.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Ολυμπιακού για τα κορεό.

Βραβείο για το

"Καταφύγιο" ("Shelter")

 στην 16η Ευρωπαϊκή Συνάντηση

Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας

Camera Zizanio

 

      Από 1400 οπτικοακουστικές δημιουργίες εφήβων και νέων μέχρι 20 ετών, ελληνικές και ξένες από 11 χώρες, επιλέχθηκαν οι 266 στα διαγωνιστικά προγράμματα της 16ης Camera Ziznio. Η ταινία μας "Καταφύγιο" απέσπασε το ειδικό βραβείο Συνήγορος του Παιδιού, λόγω ανάδειξης, με ιδιαίτερη ευαισθησία, των δικαιωμάτων των παιδιών προσφύγων.

 

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ

Το κινηματογραφικό εργαστήρι του 1ου γυμνασίου Κομοτηνής συμμετέχει στον 2ο διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους που διοργανώνει το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, η Δ/νση Π.Ε. Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η ΕΡΤ Α.Ε. και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, με την ταινία μικρού μήκους "ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ"

 

Σελίδα 1 από 3

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Ενημερωθείτε για την λειτουργία του σχολείου μας διαβάζοντας τις απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου:
https://www.facebook.com/1gymkomotparents

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ-95.8 FM

Η Ραδιοφωνική μας Ομάδα
στους 95.8 FM

Ακούστε την Ραδιοφωνική μας Ομάδα στους 95.8 στα FM.

soccer

Αθλητική Εκπομπή.
Κάθε Παρασκευή 20:00-21:00

radio Κοντά στους Νέους.
Κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

Νεανική Επιχειρηματικότητα

        
Εκπαιδευτικά προγράμματα 
νεανικής επιχειρηματικότητας 
στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

logoypepth

logosch

logodigitalschool

logoe-yliko2

BLOG ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ομάδα Ρομποτικής

logoroboΕνημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας και παρακολουθήστε την εργασία των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτή.

Blog:
http://1gymkomotrobotics.wordpress.com/ 

Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/robotrainers

 

  

gymbanner

 oldnetΟ παλιός δικτυακός μας τόπος ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ