Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ

8:15-9:00
9:05-9:50
10:00-10:45
10:55-11:40
11:50-12:35
12:40-13:25
13:30-14:10
   
   ΩΡΑΡΙΟ
Από 11/3/2020
  09:00-13:00

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ώρες γονέων:

ενημερωθείτε για τις ώρες γονέων που έχουν ορίσει οι καθηγητές του σχολείου μας και προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.

Κλικ στην εικόνα

 Σχ. Έτος 2019-2020

 oresg

 

 

Φιλολογικά θέματα

Εργασία της Β τάξης στην Ιστορία

πρόσθετη εργασία

 

Εργασία της Α τάξης στην Ιστορία

Το Project του Β5 στην Ιστορία

Επίσκεψη της καθηγήτριας του τμήματος Φιλολογίας κας Παπαδοπούλου Ιωάννας στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 η επίκουρος καθηγήτρια του τμήματος Φιλολογίας κυρία Παπαδοπούλου Ιωάννα πραγματοποίησε επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής μετά από πρόσκληση της φιλολόγου του σχολείου κυρίας Μπούζγα . Η πρόσκληση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος των αρχαίων ελληνικών από μετάφραση και συγκεκριμένα της διδασκαλίας της τραγωδίας «Ελένη» του Ευριπίδη στην Τρίτη Γυμνασίου και υλοποιήθηκε με την πολύτιμη συνεργασία του συλλόγου καθηγητών και της διευθύντριας κας Δαργινίδου. Η κ. Παπαδοπούλου πρόβαλε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση σχετικά με το αρχαίο ελληνικό θέατρο, τους δραματικούς αγώνες και την προέλευσή του δράματος διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών. Αφού με υπομονή απάντησε σε όλες τις απορίες τους, διευκρινίζοντας την έννοια της «διδασκαλίας της τραγωδίας» και άλλων συναφών όρων, επικεντρώθηκε στη σκιαγράφηση του χαρακτήρα και της ιδιαίτερης προσωπικότητας του «αιρετικού» Ευριπίδη καθώς και στις πολλαπλές ερμηνείες που επιδέχεται το έργο του «Ελένη». Οι μαθητές στο τέλος της επίσκεψης παρουσίασαν, σκηνοθετημένη από τους ίδιους, μια σκηνή του έργου που τους συγκίνησε ιδιαίτερα. Η επίσκεψη έληξε με την πεποίθηση ότι τέτοιες συνεργασίες είναι απαραίτητες για την ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας και με την δέσμευση κάτι ανάλογο να επαναληφθεί με την πρώτη ευκαιρία.

dscn3277

Εργασίες μαθητών Ά τάξης

στο μάθημα της Λογοτεχνίας

Οι μαθητές στα πλαίσια του μαθήματος των λογοτεχνικών κειμένων δημιούργησαν τις παρακάτω παρουσιάσεις για "Το πιο γλυκό ψωμί"

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης του σχολείου αντιστοιχεί σε περισσότερες από μία εσωτερικές τηλεφωνικές γραμμές και σε περίπτωση που καλείτε και η γραμμή είναι απασχολημένη αυτό δεν ακούγεται σε εσάς. Ακούγεται σαν κανονική κλήση. Οπότε μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά ή να επικοινωνήσετε με email. Επειπλέον σας ενημερώνουμε ότι το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί σε ανοιχτή ακρόαση λόγω κορονοϊού.

Ευχαριστούμε

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου:
https://www.facebook.com/1gymkomotparents

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ-95.8 FM

Η Ραδιοφωνική μας Ομάδα
στους 95.8 FM

Ακούστε την Ραδιοφωνική μας Ομάδα στους 95.8 στα FM.

soccer

Αθλητική Εκπομπή.
Κάθε Παρασκευή 20:00-21:00

radio Κοντά στους Νέους.
Κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

Νεανική Επιχειρηματικότητα

        
Εκπαιδευτικά προγράμματα 
νεανικής επιχειρηματικότητας 
στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

logoypepth

logosch

logodigitalschool

logoe-yliko2

BLOG ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ομάδα Ρομποτικής

logoroboΕνημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας και παρακολουθήστε την εργασία των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτή.

Blog:
http://1gymkomotrobotics.wordpress.com/ 

Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/robotrainers

 

  

gymbanner

 oldnetΟ παλιός δικτυακός μας τόπος ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ