Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ

8:15-9:00
9:05-9:50
10:00-10:45
10:55-11:40
11:50-12:35
12:40-13:25
13:30-14:10
   
   ΩΡΑΡΙΟ
Από 11/3/2020
  09:00-13:00

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ώρες γονέων:

ενημερωθείτε για τις ώρες γονέων που έχουν ορίσει οι καθηγητές του σχολείου μας και προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.

Κλικ στην εικόνα

 Σχ. Έτος 2019-2020

 oresg

 

 

Ευτυχισμένο το 2020

Η Διευθύντρια, ο σύλλογος καθηγητών και οι μαθητές του 1ου γυμνασίου Κομοτηνής σας εύχονται ολόψυχα

Καλή Χρονιά!!!

συνεργάστηκαν οι μαθήτριες:

Καμπούρη Καλλιόπη

Γραμματίκα Ιωάννα

Νικολαϊδου Μαρία

Χριστούγεννα 2019

Σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 μετά τον εκκλησιαμό των μαθητών στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα Παπανικολάου. Οι καθηγήτριες του σχολείου κ.Μαργαρίτη, κ.Αλεξανδρίδου και κ. Πατεροπούλου, μαζί με μία ομάδα μαθητών, παρουσίασαν το θεατρικό "Γουτου Γουπατού" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, μεταφέροντας σε όλο το αμφιθέατρο το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ο Αϊ-Βασίλης μοίρασε ευχές από το σάκο του και η χορωδία του σχολείου, με τη βοήθεια του κ.Πενέτη, γέμισε την αίθουσα με όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Οι μαθητές επίσης σταμάτησαν στο δημαρχείο της πόλης και τραγούδησαν κάλαντα στον δήμαρχο, κ. Γκαράνη Ιωάννη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία...να τα ξαναπούμε τη νέα χρονιά!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 μετά τον εκκλησιαμό των μαθητών πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο αμφιθέατρο της παλιάς Νομικής Σχολής του ΔΠΘ. Οι καθηγήτριες του σχολείου κ.Μαργαρίτη και κ.Αλεξανδρίδου, μαζί με μία ομάδα μαθητών, παρουσίασαν το θεατρικό "Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ" μεταφέροντας σε όλο το αμφιθέατρο το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ο Αϊ-Βασίλης μοίρασε ευχές από το σάκο του και η χορωδία του σχολείου, με τη βοήθεια του κ.Πενέτη, γέμισε την αίθουσα με όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία...να τα ξαναπούμε την νέα χρονιά!

Χριστούγεννα 2017!

Αποχαιρετήσαμε το σχολείο και υποδεχθήκαμε τα Χριστούγεννα!!!!! Μια γιορτή με θεατρικά, τραγούδια, ευχές και γαλλικές συνταγές. Ευχαριστούμε τις καθηγήτριες Μαργαρίτη Ελένη, Δημογέροντα Χρύσα και Αλεξανδρίδου Κέλλυ για την όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

 

Σελίδα 1 από 3

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης του σχολείου αντιστοιχεί σε περισσότερες από μία εσωτερικές τηλεφωνικές γραμμές και σε περίπτωση που καλείτε και η γραμμή είναι απασχολημένη αυτό δεν ακούγεται σε εσάς. Ακούγεται σαν κανονική κλήση. Οπότε μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά ή να επικοινωνήσετε με email. Επειπλέον σας ενημερώνουμε ότι το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί σε ανοιχτή ακρόαση λόγω κορονοϊού.

Ευχαριστούμε

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου:
https://www.facebook.com/1gymkomotparents

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ-95.8 FM

Η Ραδιοφωνική μας Ομάδα
στους 95.8 FM

Ακούστε την Ραδιοφωνική μας Ομάδα στους 95.8 στα FM.

soccer

Αθλητική Εκπομπή.
Κάθε Παρασκευή 20:00-21:00

radio Κοντά στους Νέους.
Κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

Νεανική Επιχειρηματικότητα

        
Εκπαιδευτικά προγράμματα 
νεανικής επιχειρηματικότητας 
στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

logoypepth

logosch

logodigitalschool

logoe-yliko2

BLOG ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ομάδα Ρομποτικής

logoroboΕνημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας και παρακολουθήστε την εργασία των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτή.

Blog:
http://1gymkomotrobotics.wordpress.com/ 

Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/robotrainers

 

  

gymbanner

 oldnetΟ παλιός δικτυακός μας τόπος ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ