Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ

8:15-9:00
9:05-9:50
10:00-10:45
10:55-11:40
11:50-12:35
12:40-13:25
13:30-14:10
   
   ΩΡΑΡΙΟ
Από 11/3/2020
  09:00-13:00

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ώρες γονέων:

ενημερωθείτε για τις ώρες γονέων που έχουν ορίσει οι καθηγητές του σχολείου μας και προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.

Κλικ στην εικόνα

 Σχ. Έτος 2019-2020

 oresg

 

 

Παγκόσμια ημέρα ελληνικής γλώσσας

Την Παρασκευή 14/2 πραγματοποιήθηκε στο 1ο γυμνάσιο εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ελληνικής γλώσσας με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών : Τζεμίντιμπη Γ., Γεωργαντά Γ., Αραμπατζή Μ. και Βαϊτσούδη Μ. με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Θεολόγου Σ. και τη συνδρομή της κ. Παπαδημητρίου Ζ. και της κ. Δημογέροντα Χ.. Τα παιδιά αναζήτησαν πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με ξένους πολιτικούς, λογοτέχνες και επιστήμονες που μίλησαν για τη σημασία της ελληνικής γλώσσας στην παγκόσμια κληρονομιά και ετοίμασαν για τους συμμαθητές τους της Γ' τάξης μια παρουσίαση με βίντεο. Ανάμεσα στα ευρήματα που εντυπωσίασαν ήταν βιντεο με ξένους πολιτικούς να απαγγέλλουν στίχους από τα Ομηρικά έπη σε μαθητές σχολείων του εξωτερικού.

ph1

ph2

ph3

Κοπή βασιλόπιτας

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου κόπηκαν οι βασιλόπιτες στα τμήματα του σχολείου. Τόσο οι βασιλόπιτες όσο και τα δώρα των τυχερών ήταν προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

 

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς που εορτάζεται στις 29 Σεπτεμβρίου και με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας, μέλη  Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας  κάνουν ενημέρωση στους μαθητές και  μιλούν για τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τους παράγοντες κινδύνου και την αξία της πρόληψης.

Ευχαριστούμε την κ. Ντούτσιου Στέλλα, Διευθύντρια Καρδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, για την ενδιαφέρουσα ομιλία.

Η Γ τάξη αποχαιρετά το γυμνάσιο!

Σύσσωμη η Γ τάξη αποχαιρέτησε το σχολείο στη γιορτή αποφοίτησης που οργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019. Ήταν μια όμορφη βραδιά, στην αυλή του σχολείου, με πολύ χορό, φαγητό, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Καλή συνέχεια παιδιά...

Σελίδα 1 από 7

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο τηλεφωνικός αριθμός κλήσης του σχολείου αντιστοιχεί σε περισσότερες από μία εσωτερικές τηλεφωνικές γραμμές και σε περίπτωση που καλείτε και η γραμμή είναι απασχολημένη αυτό δεν ακούγεται σε εσάς. Ακούγεται σαν κανονική κλήση. Οπότε μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά ή να επικοινωνήσετε με email. Επειπλέον σας ενημερώνουμε ότι το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί σε ανοιχτή ακρόαση λόγω κορονοϊού.

Ευχαριστούμε

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου:
https://www.facebook.com/1gymkomotparents

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ-95.8 FM

Η Ραδιοφωνική μας Ομάδα
στους 95.8 FM

Ακούστε την Ραδιοφωνική μας Ομάδα στους 95.8 στα FM.

soccer

Αθλητική Εκπομπή.
Κάθε Παρασκευή 20:00-21:00

radio Κοντά στους Νέους.
Κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

Νεανική Επιχειρηματικότητα

        
Εκπαιδευτικά προγράμματα 
νεανικής επιχειρηματικότητας 
στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

logoypepth

logosch

logodigitalschool

logoe-yliko2

BLOG ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ομάδα Ρομποτικής

logoroboΕνημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας και παρακολουθήστε την εργασία των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτή.

Blog:
http://1gymkomotrobotics.wordpress.com/ 

Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/robotrainers

 

  

gymbanner

 oldnetΟ παλιός δικτυακός μας τόπος ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ