Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ

8:15-9:00
9:05-9:50
10:00-10:45
10:55-11:40
11:50-12:35
12:40-13:25
13:30-14:10

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ώρες γονέων:

ενημερωθείτε για τις ώρες γονέων που έχουν ορίσει οι καθηγητές του σχολείου μας και προγραμματίστε τις συναντήσεις σας μαζί τους.

Κλικ στην εικόνα

 Σχ. Έτος 2019-2020

 oresg

 

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γνέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου για τη δωρεά βιντεοπροβολέα στο σχολείο. Η ανταπόκριση του Συλλόγου στις ανάγκες των μαθητών είναι άμεση, γίνεται με μεγάλη φροντίδα και παρά τι αυξημένες υποχρεώσεις των μελών του, και η υποστήριξή του στο έργο και την ομαλή λειτουργία του σχολείου είναι συνεχής. 

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου: Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, από τον Ιανουάριο 2020 έως και τον Μάρτιο 2020. Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί την εν λόγω ασθένεια και τη διάρκεια της.Θα πρέπει στην προσκομισθείσα βεβαίωση-γνωμάτευση δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού να αναγράφεται ρητά ότι η ασθένεια είναι η "εποχική γρίπη".

Αύριο Πέμπτη, 28/11/2019, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα λόγω συμμετοχής των καθηγητών σε εκλογικές διαδικασίες της ΕΛΜΕ Ροδόπης

Παρακαλούνται οι γονείς της Γ' Γυμνασίου για τους οποίους δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθουν στην ενημέρωση για την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, να επισκεφθούν το σχολείο ή, αν αυτό δεν είναι δυνατό,να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το σχολείο ώστε να πληροφορηθούν σχετικά με την πραγματοποίηση της επίσκεψης.

Σας ενημερώνουμε ότι οι ώρες ενημέρωσης των γονέων έχουν αλλάξει μετά από τοποθέτηση στο σχολείο μας δύο εκπαιδευτικών, μίας φιλολόγου και μιας φιλολόγου αγγλικής γλώσσας. Επειδή οι δύο καθηγήτριες μετακινούνται και σε άλλα σχολεία της πόλης -περισσότερα από ένα- έγινε τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου και συνακόλουθη αλλαγή στις ώρες γονέων. Οι αλλαγές έχουν αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλεισθε να ενημερωθείτε ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία σας.

Λόγω του αυξημένου κόστους το σχολείο δεν θα συμμετάσχει ως ομάδα στον διαγωνισμό Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη. Δίνεται όμως η δυνατότητα, από τους διοργανωτές του διαγωνισμού, ατομικής συμμετοχής των μαθητών που επιθυμούν να λάβουν μέρος με την έγκριση και τη συνοδεία των γονέων τους. Η ατομική αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη εδώ Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό υπάρχουν εδώ Το έγγραφο με την έγκριση του διαγωνισμού από το Υπουργίο Παιδείας είναι διαθέσιμο εδώ Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα συνοδείας από καθηγητή στην ατομική συμμετοχή διότι, όπως ενημερωθήκαμε, συνοδοί νοούνται μόνο οι γονείς/κηδεμόνες. Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η Κυριακή, 27/10/2019. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο.

Προς ενημέρωση και διευκόλυνση των γονέων που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, επισυνάπτουμε την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση. Έχουν διανεμηθεί δηλώσεις και στους μαθητές. Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/τριών στην ενισχυτική διδασκαλία αποτελεί η (όχι υψηλή) επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα. Τα μαθήματα θα διεξάγονται σε απογευματινές ώρες όπως και τα προηγούμενα έτη που εφαρμόστηκε ο θεσμός. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και να την αποστείλουν ή να την προσκομίσουν στο σχολείο έως 21 Οκτωβρίου.

Αίτηση_Υπεύθυνη Δήλωση

Σελίδα 1 από 16

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Ενημερωθείτε για την λειτουργία του σχολείου μας διαβάζοντας τις απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Επισκεφτείτε την σελίδα του συλλόγου:
https://www.facebook.com/1gymkomotparents

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ-95.8 FM

Η Ραδιοφωνική μας Ομάδα
στους 95.8 FM

Ακούστε την Ραδιοφωνική μας Ομάδα στους 95.8 στα FM.

soccer

Αθλητική Εκπομπή.
Κάθε Παρασκευή 20:00-21:00

radio Κοντά στους Νέους.
Κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

Νεανική Επιχειρηματικότητα

        
Εκπαιδευτικά προγράμματα 
νεανικής επιχειρηματικότητας 
στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

logoypepth

logosch

logodigitalschool

logoe-yliko2

BLOG ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ομάδα Ρομποτικής

logoroboΕνημερωθείτε για τις δραστηριότητες της ομάδας Ρομποτικής του σχολείου μας και παρακολουθήστε την εργασία των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτή.

Blog:
http://1gymkomotrobotics.wordpress.com/ 

Σελίδα Facebook:
https://www.facebook.com/robotrainers

 

  

gymbanner

 oldnetΟ παλιός δικτυακός μας τόπος ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ